top of page

​Institutionen.

Mussurunga er navnet på et kvarter i Salvador, som består for det meste af slum, hvor skolen ligger. Der er mange fattige familier der bor der, mange enlige mødre og deres børn. Florencio bor selv i Mussurunga, i en lejlighed han arvet af sin mor tragiske død, dengang han var 20 år gammel.

Grupo Espírita Scheilla, stedet som Florencio og hans venner tog initiativ til at starte for ca 15 år siden et udtænkt til at være som et lys i mørket i Mussurunga. Her kommer familier, børn og mødrene og får en lille pause fra en trist og fattig hverdag.

Tirsdag: mødes kun de interne i kredsen, medlemmerne af studiekredsen.

Onsdag: Spiritisme (basisk kursus), senere Mediumistisk udviklingskursus. +  Mødrecafé, hvor der bliver snakket om alt fra børn, skole-problemer, graviditet, prævention, til arbejdsløshed og muligheder for uddannelser.

Torsdagen: Offentlig møde med mulighed for et privat møde til personlig rådgivning først, så er der foredrag og bagefter healing

Lørdag: børnene kommer til "søndagsskole", sanglege og underholdning og er der i 4 timer. De leger, spiser, læser tekster baseret på kristne litteratur og bliver forkælet med lækkerier de ikke er vant til.

Søndag: hygge café og Ernærings- og sundheds- rådgivning.

En gang om måneden tager Florencio og nogle af hans hjælper på familie-besøg, hvor de besøger en i forvejen udvalgt familie for at se hvad Gruppe Scheilla kan hjælpe med. Florencio er lederen for alt dette arbejde, med Tarcisio og et par andre som trofaste støtte.

bottom of page